Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.

============================================================================
Om sysselsättningsgraden är lägre än heltid krävs dispens innan vakansprövning kan göras.
Blankett för dispensansökan finns på intranätet.
============================================================================


Grundskoleförvaltningen anhåller om att få tillsätta nedanstående tjänst.

Arbetsplats
Grundskoleförvaltningen, Elevhälsan. Som skolpsykolog ingår du i en personalgrupp bestående av cirka tio skolpsykologer med en gemensam chef. Skolpsykologerna är centralt placerade och har tillgång till samtalsrum, testningsrum och konferensrum.         

Befattning
Skolpsykolog - medicinskt ledningsansvar och handledare

Ref nr
24:2018:400

Anställningsform
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad (Om lägre än heltid krävs dispens – se ovan!)
100%         

Beslutsnummer vid dispens för lägre sysselsättningsgrad än heltid
         


Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Avgångsdatum (vid tidsbegränsad anställning)
-

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara en del av vår elevhälsa! 50% av din tjänst består av arbetsuppgifter som är kopplade till ditt uppdrag som medicinskt ledningsansvarig för elevhälsans psykologiska insats. I detta ingår bland annat att leda yrkesnätverk för dina psykologkollegor. När verksamheten har PTP-psykologer är du ansvarig handledare. Arbetsuppgifterna som skolpsykolog är varierande och du gillar att ha konsultativa uppdrag och att granska psykologutredningar, bland annat inför ett eventuellt mottagande till särskolan. Vi har alltid det pedagogiska uppdraget i fokus och arbetar rådgivande gentemot pedagoger och andra professioner inom skolan. I ditt arbete har du stödjande samtal med elever, handleder personal och förmedlar kunskap till vårdnadshavare.

Vi vill att du ska utvecklas i din profession. Därför har du regelbunden extern handledning. Som anställd hos oss har du förmånligt flexavtal och möjligheter till fritidsstudier och vidareutbildning.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten ska ha en svensk psykologlegitimation sedan minst 3 år tillbaka i tiden, vara utbildad handledare och erfarenhet av att arbeta som skolpsykolog. Du är målinriktad, har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Ditt förhållningssätt är inkluderande och du trivs med att själv kunna planera och prioritera ditt arbete. Det är viktigt att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi arbetar tillsammans och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Handläggare
Irma Lina Gunnarsson, tfn 033-35 77 27
E-post: irma.lina.gunnarsson@boras.se


 


Visa annons som PDF-fil