Enhetschef

till Vård- och äldreförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-01-07.
(Ref nr 28:2018:81)

Vi är ca 10 000 personer som arbetar i Borås Stad. Det gör oss till Borås största arbetsplats. En ledstjärna för Borås Stad som arbetsgivare är att skapa förutsättningar för ett hållbart arbetsliv. Vi satsar därför på goda arbetsvillkor, chefskap, interna karriärvägar, kompetensutveckling, hälsoutveckling och främjande systematiskt arbetsmiljöarbete.

Kostverksamheten inom vård- och äldreförvaltningen behöver förstärkas och vi utökar organisationen från två till tre enhetschefer. Stort fokus ligger på arbetet med att utveckla måltiderna för våra matgäster inom förvaltningens vård- och omsorgsboenden/korttidsboenden samt gästerna i våra 13 restauranger.

Arbetsplats: Vård – och Äldreförvaltningen

Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent av heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill vara med i den fortsatta utvecklingen av kostverksamheten i vår förvaltning. Som enhetschef är du ansvarig för personal, ekonomi och arbetsmiljö samt verksamhetens utveckling i ett av tre områden inom Vård- och äldreförvaltningens kostverksamhet. Som enhetschef ingår du i verksamhetens ledningsgrupp och är direkt underställd verksamhetschefen för kost och vaktmästeri. Samverkan inom staden tillsammans med övriga chefer och fackliga representanter ingår som en naturlig del i ditt arbete. Vi erbjuder dig ett roligt och utmanande arbete med möjlighet att utvecklas. Som chef inom kostverksamheten får du möjlighet att utveckla ditt ledarskap genom skräddarsydda utbildningar.

Kvalifikationer: Du skall ha en kostekonomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet som chef/ledare och det är meriterande om du arbetat i kök.  Körkort B är ett krav. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper: Som person är du flexibel, serviceinriktad och förtroendeingivande. Du har mycket god samarbetsförmåga men också van att arbeta självständigt. Du har god kommunikativ förmåga och är trygg i dig själv och trivs med att arbeta i en föränderlig verksamhet.

Upplysningar lämnas av verksamhetschef Pernilla Landström Tfn: 033-35 83 08 mobil:0704 558308. Fackliga företrädare nås via Borås Stads växel: 033-35 70 00

Välkommen
med din ansökan senast 2019-01-07.


Visa annons som PDF-fil